Aby korzystac z zawartosci forum nalezy sie zarejestrowac, mozna to zrobic za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych uzytkownikow! :-)

Poprzedni temat «» Następny temat

Zamknięty przez: janek1350
|5 Kwi 2012|, o 11:17
[S] box na auto interpack +relingi thule
Autor Wiadomość
Cyryl 
Użytkownik
US944 '86

Moto: Honda Tact AF16
Silnik: 2T
Przebieg: 26000
Pojemność: 50
  Wysłany: |23 Sty 2012|, o 15:54   [S] box na auto interpack +relingi thule

Oferuję używany box Interpack kupiony jako nowy w 2004r, już w tym sezonie nie będzie mi potrzebny.

Używany był raz-dwa razy do roku.
Nosi nieznaczne, zwykłe ślady użytkowania.
w środku jest czysty,suchy,podczas jazdy w deszczu do środka nie dostaje się woda.
Nie posiada żadnych pęknięć, ma tylko seryjne otwory do mocowania (nic nie nawiercałem, nie 'ulepszałem')
Otwiera się idealnie, siłowniki trzymają wzorowo, zamykanie na kluczyk też bez zarzutu.
Do boxu dołączam 2 komplety oryginalnych uchwytów do różnego sposobu mocowania do relingów
Spełnia normę CityCrash, więc ma niezbędny atest.
Niska waga, klasyczny wygląd, banalny i szybki montaż.

Box ma bardzo przyjemną dla oka linię, czego o wielu nowych modelach firm thule czy interpack nie można powiedzieć. Jest smukły, nie ma fikuśnego i zbędnego 'garba' i jest długi, przez co bardzo praktyczny. Świetnie wygląda na każdym kombi..zwłaszcza srebrnym ;) Nie szumi podczas jazdy z prędkością 180-190km/h, nie drży gdy jedzie się z tą prędkością z nim na pusto. Po prostu go nie czuć.

Relingi to Thule rapid system 755 - składa się on z belek 761 czyli długości 120cm i stóp mocowania na relingi 755

pasujących bez najmniejszego problemu do mnóstwa różnych samochodów. Relingi zabezpieczone są czterema sprawnymi zamkami, oczywiście oryginalny kluczyk dodaję w komplecie. Wszystkie uchwyty, mocowania, gumy są w idealnym stanie, na zdjęciach mogą być przybrudzone- zdjęcia zrobione po długiej trasie. Nie ma rys, zadrapań czy jakichkolwiek niesprawności. Relingi są w super stanie, nie woziły żadnych drabin, tylko box.

Polecam jako zestaw. Chcesz o coś spytać? Śmiało pisz PW.

ps. posiadam jeszcze 3 oddzielne bagażniki aluminiowe na rowery, pasujące na opisane relingi thule. Stan idealny, używane raptem kilka razy. Mogę dosłać ich zdjęcia na prośbę.

ps2. odbiór boxu raczej tylko osobisty.. nie wiem czy jakikolwiek kurier byłby go w stanie zabrać.. No, chyba że autem z relingami ;)

Pozdrawiam i zachęcam do kupna. To naprawdę fajna alternatywa dla drogich i po prostu brzydkich i nijakich nowych boxów.. Może komuś wpadnie w oko i akurat ktoś takiego szuka.
Cena boxa 1000zł, box+relingi 1200zł

Infinity 
Użytkownik

Moto: Baccari Toro
Przebieg: 8650 km
Pojemność: 70cc
Specjalizacja: mechanika
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: |23 Sty 2012|, o 16:00   

powiem tyle: audi zaebiste :D niestety box do skutera narazie mi się nie przyda :)

http://www.skutery-forum.pl/viewtopic.php?t=10901

Cyryl 
Użytkownik
US944 '86

Moto: Honda Tact AF16
Przebieg: 26000
Pojemność: 50
Wysłany: |23 Sty 2012|, o 16:04   

Haha, no do mojego skutera też nie podejdzie, próbowałem :P W tym roku kupiłem odchylany bagażnik na rowery na hak, z boxem jeżdżę z braku czasu coraz rzadziej, i stąd decyzja o sprzedaży. Dzięki za miłe słowo. Audi lepiej wygląda na letnich alu ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi