Aby korzystac z zawartosci forum nalezy sie zarejestrowac, mozna to zrobic za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych uzytkownikow! :-)

Poprzedni temat «» Następny temat

Zamknięty przez: janek1350
|1 Sty 2012|, o 12:49
Test skutera w głębokiej wodzie
Autor Wiadomość
XyX 
Użytkownik

Wysłany: |1 Lip 2009|, o 10:27   Test skutera w głębokiej wodzie

Witam chciałem opisać swoje ostatnie testy skutera trochę niespodziewane ale przy okazji czemu nie a więc tak pojechałem sobie nad Wisłę pojeździć po różnych dziurach błotach z wędką na rybkę i na ognisko ;D gdy dojeżdżałem na miejsce woda wylała z koryta i zaczęła zalewać dragę która dojechałem ale gdy już postanowiłem wracać moi oczom ukazała się woda głębokości 35-40cm czasami głębiej :thumbup: no cóż miałem zrobić wjeżdżam w to skutem przejechałem z 10m woda sie przelewa przez podnóżki (miejsce na nogi )skut zgasł przepchnąłem go przez to wszystko wody po kolana rozkręciłem na miejscu filtr powietrza spuściłem wodę położyłem na prawo/lewo i skut o dziwo po kilku kopach odpalił bez większych problemów byłem pod ogromnym wrażeniem :thumbup: czyli nawet 30-40cm wody nie zatrzymało żółtka!!! :O A zapomniał bym były ze mną różne peugeoty apryle Kymco Tgb Gilera ogólnie grupa nas był 12osobowa i tylko Chinol dał rade ku zaskoczeniu chłopaków z markowych skutów :P

neonypl 
Użytkownik
Zumico Quick 08

Moto: Chi??czykiem
Wysłany: |1 Lip 2009|, o 11:01   

Ja tez byłem z kumplem w lesie on ma speedFighta 2, moj nie zgasl a jego zgasl i nie odpalil do dzisiaj :P

Kingway 
Użytkownik

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: |1 Lip 2009|, o 12:53   

No niezłe pomysły macie ale jak to czytałem to aż nie chciało mi się wierzyć poszedłem do swojego i mierzyłem ile to te 35cm i niebezpiecznie dużo mi wyszło jeszcze parę cm zabrakło do wydechu ale i tak jestem pod wrażeniem tego twojego wyczynu ;D ja tam bym się bał na coś takiego odważyć masz braksa za odwagę!!!!!!!! :clap: :thumbup:

neonypl 
Użytkownik
Zumico Quick 08

Moto: Chi??czykiem
Wysłany: |1 Lip 2009|, o 12:57   

u mnie w lesie ostatnio od tych opadów jest tak jak na tym Filmiku, naprawdę zajebiscie się jeździ :D

Kingway 
Użytkownik

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: |1 Lip 2009|, o 16:15   

Dokładnie nie ma to jak dobre błoto a jeszcze lepiej błoto z woda! :hump: :clap: :thumbup:

tery1 
Użytkownik

Moto: Yamaha Aerox R :)
Wysłany: |1 Lip 2009|, o 16:49   

No chłopaki powiem wam ze ostro szalejecie hehe :) tez latam po wodzie ale nie 35 cm haha

XyX 
Użytkownik

Wysłany: |1 Lip 2009|, o 18:21   

tery1 napisał/a:
No chłopaki powiem wam ze ostro szalejecie hehe :) tez latam po wodzie ale nie 35 cm haha

A widzisz tak to jakoś wyszło ale nie zaszkodziło sprawdzić zmieszcie sobie z ciekawosci ile to jest to zrozumiecie i bedzie wam bliższy test ktory zrobiłem(przez przypadek)ale zawsze a co do
neonypl napisał/a:
u mnie w lesie ostatnio od tych opadów jest tak jak na tym Filmiku, naprawdę zajebiscie się jeździ

To pikuś jest ta woda po pomiarach dopiero zrozumiecie jak to wszystko wyglądało i co wystawało ponad tafle wody :) (oczywiście skuter nie był obciążony)ponieważ go pchałem

grzesiu2000 
Użytkownik
Motorowerzysta

Moto: Romet 717
Wysłany: |29 Gru 2010|, o 16:57   

Panowie Chinole górą.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi